Innertalks

Yule 2018-2019

Mijn, 2018? ……..Van een professionele functie in loondienst naar het part time opzetten van mijn eigen coaching bedrijf.  Ik heb het dit jaar zelfs gevierd met een Yule vuur, omdat tradities en rituelen een mooie manier zijn om momenten vast te leggen. 

Als wandel en natuurcoach geef ik tools en inzichten die jongeren en high potentialis helpen weer richting te geven in hun leven.

coaching

Coaching

Hierbij 6 vragen die jij jezelf kan stellen om jouw jaar te reflecteren en te evalueren. Immers, we leren niet van ervaringen, we leren van het reflecteren op onze ervaringen.

Ik heb dit zelf (natuurlijk) ook gedaan en ik deel graag mijn reflectie met jullie.

1. Welk cijfer geef ik 2018? En waarom?

2018 was voor mij een 7. Het was een bewogen jaar waar ik veel heb geleerd en geheel in het teken van geven en leren stond. Het is een gemiddelde van mijn besluit om parttime mijn eigen bedrijf op te zetten, de worstelingen om helder te krijgen welk product/dienst ik nu precies ga aanbieden, en de financiële onzekerheid.

Tevens de kracht die ik gehaald heb uit de coachopleiding die ik gevolgd heb waarmee ik nu al een aantal mooie coaching trajecten heb lopen wat mij het vertrouwen geeft om hiermee door te gaan.

2. In welke woorden kan ik 2018 samenvatten?

Leerzaam, uitdagend, ondernemend en weer vol energie in tegenstelling tot 2 jaar geleden. Ik heb de fundering gelegd voor mijn eigen parttime coaching bedrijf!

3. Hoe heb ik mij gevoeld? en waar ben ik nu dankbaar voor?

Enthousiast, gespannen, ondernemend. Ik ben dankbaar voor de 100% support van mijn man, dat wij gezond zijn en ik kan doen wat ik nu doe.

4. Waarmee heb ik mij omringd het afgelopen jaar?

Met fijne nieuwe mensen die het ook belangrijk vinden om te geven en te leren. En met andere (startende) ondernemers waarmee ik kan sparren en kan groeien. Ik vind het heerlijk om mij aan hen op te trekken! Leraren die ik zelf kan kiezen 🙂

5. Wat was mijn beste beslissing die ik het afgelopen jaar heb genomen?

Stoppen met de activiteiten die mij energie kosten en alleen nog maar de dingen te doen die mij energie opleveren.

6. Wat laat ik achter mij in 2018 en neem ik niet meer mee in 2019?

Ik laat mijn drukke hoofd, mijn waarde en macht van geld, en applaus van buitenaf achter in 2018! In plaats daarvan heb ik ruimte gemaakt voor mijn gevoel (hart).…

dit was in het kort mijn jaar 2018! Een bewogen jaar……maar zoals Steve Jobs zei:

“The ones who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do”.

Delen

coaching in de natuur
Stuur me een bericht

Wil je meer weten over mij als coach? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik je helpen?