Innertalks

Wat is waarheid?

Er werd mij gevraagd: ‘Wat is Waarheid?’ en ik heb geen antwoord gegeven. Want iemand die vraagt wat Waarheid is, is gesloten in zijn hart. Waarheid voel je met je hart en ziel en is niet te beredeneren met je verstand. Tevens is waarheid voor iedereen anders. Iemand die vraagt wat Waarheid is, kent niet de antwoorden vanuit zijn ziel, zijn intuïtie. In een gesloten toestand van de ziel kan men de Waarheid niet herkennen.

Wat is waarheid

AAN WAARHEID GEHECHT ZIJN

Er is ons zoveel verteld dat geen Waarheid is. Veel mensen hechten geen waarde meer aan de woorden omdat men doorziet wat er in de loop van de tijd aan veranderd is. De wetenschap, die telkens moet worden herschreven, feiten die we geleerd hebben op school, geschiedenisboeken worden herschreven en zelfs de sprookjes worden nu herschreven, je mannelijke en vrouwelijke energie worden door elkaar gegooid en geschud. Hoe weet je nu nog wat waarheid is?

Wat heb ik vervolgens wel geantwoord? Eén van mijn uitspraken was: ‘Onderzoek alle dingen en behoud het goede’. Dat is je leidraad voor het vinden van jouw Waarheid. Leer voelen, in je lichaam, in je energetisch systeem.

LEER VOELEN

Waarheid voelen begint met een bereidheid om open te staan voor wat er al in je is. Neem de tijd om naar binnen te kijken en te luisteren naar wat je voelt. Je kunt je aandacht richten op je lichaam en de signalen die het geeft. Probeer jezelf niet te beoordelen of te veroordelen. Wees nieuwsgierig naar wat er gebeurt. Als je je aandacht richt op wat je voelt, kun je meer in contact komen met je waarheid.

Waarheid is in wezen wat echt voelt, ongeacht wat anderen zeggen of denken. Dat wat goed en zuiver voelt is Waarheid. Het goede is dat wat liefde in zich heeft en geen angst, want angst is de afwezigheid van liefde.

Wat zou liefde doen? Dat is jouw waarheid.

Meer weten over mijn natuurcoaching en wandelcoaching trajecten? Of liever een reiki behandeling boeken? Ontdek de kracht van coaching in de natuur en ervaar hoe het levenswiel je kan helpen bij het vinden van jouw waarheid. Neem contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Delen

coaching in de natuur
Stuur me een bericht

Wil je meer weten over mij als coach? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.

Gecertificeerd Wandelcoach & Psycho energetisch therapeut

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik je helpen?