Innertalks

Verbindingen maken

De aura is ons energetisch lichaam. Het is als een duplicaat van ons fysieke lichaam. Sommige mensen kunnen dit zien en waarnemen, en bijna iedereen kan het voelen. Onze aura bestaat uit een netwerk van elektromagnetische stromen, te weten: warmte, licht en kracht. Stromingen van energie, deze energie komt in iedere cel van ons lichaam. Elke cel wordt als het ware doordrenkt en doorstraalt met de energie vanuit onze aura.

Verbinding

Door mijn ervaring in functies als salesmanager, business developer en marketeer zit mijn kracht in het verbinding maken met mensen. Deze verbinding zorgt voor wederzijds begrip, respect en voor een gun factor. Op deze wijze ben ik de afgelopen 15 jaar altijd succesvol geweest in de commerciële functies die ik heb uitgevoerd. Deze kwaliteiten zet ik nu in, om naast mijn huidige dienstverband, als TriA© wandel- en natuurcoach de verbinding te maken met mensen en bedrijven, en deze te begeleiden naar een gezonder en vitaler leven.

Vitaliteit en met energie je werk doen wordt de onderscheidende factor bij bedrijven en organisaties. Cijfers wijzen uit dat gezond en vitaal personeel productiever is: ze worden minder vaak ziek, krijgen minder vaak een burn-out en gaan met plezier naar hun werk. Fitness of gezond eten is daarin niet voldoende. Erkenning, oprechte aandacht voor personeel en ontwikkelingsmogelijkheden, deze zaken dragen nog meer bij aan het werkplezier.

Ruim 2 jaar geleden had ik zelf nogal een struggle, ik vond het steeds moeilijker om deze verbindingen te maken in mijn commerciële functie, en haalde niet meer de voldoening uit mijn werk die ik zocht. Alle innerlijke gedachten die ik daarbij had, heb ik vertaald in mijn eigen bedrijf “Innertalks“. Bekenden van me weten dat ik een enerverende passie heb voor de natuur. Dit uit zich door regelmatig in de zee te diep-duiken (met o.a. walvishaaien!) en mijn liefde voor mijn eigen moestuin. Nu heb ik de kans gegrepen om samen te werken met de natuur op een manier waardoor mensen bewust worden, zelf weer eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid, geluk en keuzes die zij maken in hun leven.

“Met vitaliteit en energie je werk doen”

 

Verbinding door wandelcoaching

Door TriA© wandelcoaching in te zetten kom je achter je computer vandaan. Vragen die je jezelf stelt; Wat is voor mij belangrijk? Wat wil ik in het leven? Waarom doe ik wat ik doe? En waarom doe ik het op die manier? Wat zou jij nog willen veranderen? En wat remt je nog?

We kijken naar waar jouw beren en valkuilen zitten, wat je graag zou willen ontwikkelen en hoe je dat kunt bereiken. Hoe kun je zelf de regie (weer) pakken? Waar liggen je kansen en mogelijkheden? En van wie krijg jij energie? Wandelcoaching kan je beschouwen als een mooie verkenning om opnieuw te bepalen waar je staat en waar je naar toe wilt. Je gaat naar huis met een nieuw gevoel van richting, energie en inspiratie!

Met veel energie richt ik mij als natuurcoach op het maken van nieuwe verbindingen met professionals in de natuur.

Delen

coaching in de natuur
Stuur me een bericht

Wil je meer weten over mij als coach? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Kan ik je helpen?