Innertalks

Therapie

Welkom bij Innertalks praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, waar heling en groei samensmelten in een unieke benadering die de connectie tussen lichaam, geest en natuur omarmt. Maar wat houdt lichaamsgerichte psychotherapie precies in?

Lichaamsgerichte psychotherapie is een holistische benadering van welzijn die erkent dat ons lichaam niet slechts een fysieke entiteit is, maar ook een schatkamer van ervaringen, emoties en herinneringen. In deze therapievorm staat het bewustzijn van lichamelijke sensaties, bewegingen en expressie centraal als ingangen tot zelfinzicht en heling.

wandeltherapie

Wat lichaamsgerichte psychotherapie bijzonder maakt in mijn praktijk, is de integratie van de natuur in het therapeutisch proces. Samen met mij verkennen cliënten buitenomgevingen, waar de rustgevende kracht van de natuur een aanvullende dimensie toevoegt aan het helingsproces. De natuur fungeert als een spiegel, waarin cliënten reflecteren, loslaten en zich verbinden met hun eigen innerlijke landschap.

Of je nu worstelt met stress, trauma, angst of andere levensuitdagingen, lichaamsgerichte psychotherapie biedt een holistische benadering die de potentie heeft om diepgaande verandering teweeg te brengen. Ontdek de kracht van zelfontdekking en heling door de wijsheid van je lichaam en de omhelzing van de natuur. Neem vandaag nog contact met mij op en begin jouw reis naar welzijn en innerlijke balans.

Therapie aanbod

frequentie therapie

Frequentie therapie

Frequentietherapie op ons muziekwaterbed combineert de helende kracht van specifieke geluidsfrequenties met de ontspannende eigenschappen van water. 

voice dialogue

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een therapeutische benadering die gericht is op het verkennen en begrijpen van de verschillende delen van de persoonlijkheid, en het biedt een unieke reis naar heling en integratie.

hypnotherapie

Trauma is een complexe ervaring die diepe sporen kan achterlaten in zowel de geest als het lichaam, en hypnotherapie biedt een zorgvuldige en holistische manier om deze wonden te helen.

familie tafelopstelling

Tafel Familie opstelling

In deze opstelling worden de onderliggende patronen en onopgeloste kwesties binnen een familie blootgelegd en kunnen ze worden verkend om emotionele blokkades en trauma’s aan te pakken.

Liever eerst even kennismaken?

Dat kan! Stuur me een mailtje of een whatsapp berichtje, en we plannen een afspraak in. Ik denk graag met je mee welke vorm van therapie het beste bij je past.

Als gekwalificeerde therapeut bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten worden aangemoedigd om contact te maken met hun lichaam op een dieper niveau. Door middel van lichaamsbewustzijnsoefeningen, frequentie therapie en mindful aanwezig zijn in het hier en nu, help ik cliënten om vastzittende spanningen los te laten en blokkades te doorbreken.

therapie

GRATIS MEDITATIE LOSLATEN WATERVAL

Wil je vast starten met focussen op het hier en nu? Met een loslaatmeditatie kun je gedachten uit het verleden, heden of zorgen om de toekomst loslaten. Je neemt een moment van rust en laat dingen waar je geen invloed op hebt achter je. Je laat de last van je schouders vallen en focust je alleen op het hier en nu.

Dit is een prachtige ontspannende meditatie, waarin je alles wat je niet meer dient, zal kunnen loslaten. Je zal je nadien weer vol in je kracht voelen staan en liefde voelen. Deze meditatie is ook uitstekend geschikt voor onder de douche.

× Kan ik je helpen?