Innertalks

TARIEVEN

Voorafgaand aan het eerste kennismaking consult vul jij een online intake formulier met jouw gegevens in.

De eerste kennismaking sessie is tevens een fysiek intakegesprek waarin we kennismaken. Jij je verwachtingen, hulpvraag en leervraag uiteenzet en ik jou mijn mogelijkheden voorleg. Aan de hand daarvan stellen we een behandelplan vast. Deze eerste sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Na de intake bepaal jij of je een nieuwe afspraak wilt plannen en ontvang je van mij een korte samenvatting en je actiepunt per mail.

KOSTEN EN VERGOEDINGEN

Na afloop ontvang je een factuur die je bij voorkeur contant of online betaald, deze dien je zelf te declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Disclaimer: alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de  beroepsorganisatie. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk jouw consult. Dit is afhankelijk van jouw aanvullende verzekering. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar over individuele vergoedingen.

Afspraak annuleren? Dit kan kosteloos tot maximaal 24 uur van tevoren. Hierna zal de geplande sessie volledig in rekening worden gebracht.

Ik werk veel samen met huisartsen, psychologen en andere behandelaars. Wanneer ik voorzie dat ik jou niet kan helpen zal ik jou altijd doorverwijzen.

Therapie en coach sessies die door mij worden gegeven zijn gebaseerd op mijn deskundigheid en mijn levenservaring. Op geen enkele wijze zijn de door mij gegeven sessies een vervanging van reguliere medische behandelingen (inclusief medicatie) die je op dit moment ondergaat of in de toekomst ontvangt. Bij lichamelijke klachten raadpleeg altijd jouw huisarts.

× Kan ik je helpen?