Innertalks

TARIEVEN

De eerste kennismaking sessie is tevens een intakegesprek waarin we kennismaken, jij je verwachtingen en evt uitdagingen uiteenzet en ik jou mijn mogelijkheden voorleg. Aan de hand daarvan stellen we een sessie plan vast. Deze eerste sessie duurt ongeveer 1 uur. Na de intake bepaal je of je een nieuwe afspraak wilt plannen en ontvang je van mij een korte samenvatting en je actiepunt per mail.

KOSTEN

Afspraak annuleren? Dit kan kosteloos tot maximaal 24 uur van tevoren. Hierna zal de geplande sessie volledig in rekening worden gebracht.

Coach sessies die door mij worden gegeven zijn gebaseerd op de TriA© wandelcoach methodiek, tevens zijn mijn Reiki behandelingen gebaseerd op mijn deskundigheid en mijn levenservaring. Op geen enkele wijze zijn de door mij gegeven sessies een vervanging van reguliere medische behandelingen (inclusief medicatie) die je op dit moment ondergaat of in de toekomst ontvangt. Bij lichamelijke klachten raadpleeg altijd jouw huisarts

De gegevens die opgenomen zijn op de pagina’s van Innertalks.nl, zijn ontleend aan betrouwbaar geachte bronnen. Voor eventuele onvolkomenheden wordt door Innertalks geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.
Aan berichten of informatie welke via Innertalks.nl worden verspreid, kunnen geen rechten worden ontleend. Verspreiding van de inhoud van de pagina’s in welke vorm dan ook, is op geen enkele wijze toegestaan. Gehele of gedeeltelijke overneming van de inhoud is uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van Nicolle Prins.

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief