Innertalks

TARIEVEN

De eerste kennismaking sessie is tevens een intakegesprek waarin we kennismaken, jij je verwachtingen en evt uitdagingen uiteenzet en ik jou mijn mogelijkheden voorleg. Aan de hand daarvan stellen we een sessie plan vast. Deze eerste sessie duurt ongeveer 1 uur. Na de intake bepaal je of je een nieuwe afspraak wilt plannen en ontvang je van mij een korte samenvatting en je actiepunt per mail.

KOSTEN

Afspraak annuleren? Dit kan kosteloos tot maximaal 24 uur van tevoren. Hierna zal de geplande sessie volledig in rekening worden gebracht.

Ik werk veel samen met huisartsen, psychologen en andere behandelaars. Wanneer ik voorzie dat ik jou niet kan helpen zal ik jou altijd doorverwijzen.

Therapie en coach sessies die door mij worden gegeven zijn gebaseerd op mijn deskundigheid en mijn levenservaring. Op geen enkele wijze zijn de door mij gegeven sessies een vervanging van reguliere medische behandelingen (inclusief medicatie) die je op dit moment ondergaat of in de toekomst ontvangt. Bij lichamelijke klachten raadpleeg altijd jouw huisarts.

GECERTIFICEERD PSYCHO ENERGETISCH THERAPEUT & ONT-STRESSCOACH

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Deze ontvang je max 4x per jaar.