Innertalks

REVIEWS

Hieronder lees je de ervaringen van eerdere clienten.

peacock, bird, colorful-5028981.jpg

Annemie

Ik wilde met Nicolle aan de slag voor mijn hooikoortsklachten, fysieke klachten dus, maar waarvan ik ook weet dat deze een mentale oorsprong kunnen hebben. Tijdens de eerste sessie nam Nicolle me mee naar het jaar waarin ik voor het eerst hooikoortsklachten had. Hierbij kwamen veel emoties los die ik onbewust toch al lang bij me droeg. Met mijn hoofd kon ik beredeneren waar het vandaan kwam, Nicolle heeft me geholpen ze te doorvoelen en om te buigen. Na die eerste sessie heb ik zelfs geen medicatie meer genomen voor mijn hooikoorts en dat ging prima! 

Een geweldig resultaat, af en toe wel een kriebel of een nies, maar de heftige klachten bleven uit. We hadden al een vervolgsessie gepland en ook deze wilde ik graag aangaan. Hier zijn we nog dieper met de klacht aan de slag gegaan en mocht ik in mijn lijf ervaren waar ik wat voelde. Soms vind ik het moeilijk mijn mind uit te schakelen, maar Nicolle voelt zo veilig en vertrouwd dat ik heel makkelijk in mijn lijf kon zakken. Na deze bijzondere sessie waarin ik de kracht weer door mijn lichaam voelde stromen, kon ik letterlijk vrijer ademen. 

Wat een cadeautje, dankjewel Nicolle!

Marga Ruis

Ik heb Nicolle leren kennen als een persoon die met twee benen op de grond staat en daarom haar gevoeligheid en invoelingsvermogen goed waar kan nemen, ze is open en oprecht. De opgedane kennis geeft mooie inzichten tijdens haar werk als natuurcoaching en reiki. Ze maakt het onbewuste bewuster om in het proces weer stapjes veder te komen.

Mireille van Hattum

Hypnotherapie: geen idee wat ik ervan kon verwachten.. maar wat gaf het een vredig en rustig gevoel. Naar een plek gaan, die jezelf nauwelijks kan herinneren uit je jeugd. Een mooie herinnering! En daarna aan de slag met je eigen verschillende karakters. Een verhelderende ervaring om in gesprek te gaan met jezelf. Het dialoog niet in je hoofd, maar openbaar. En echt het helpt. Dank je Nicolle Prins-Jongen

Joan Bekx

Een tijdje geleden kreeg ik van een fijne vriend een kado. Wandelen met Innertalks, nadien is er iets veranderd in mij. Door de wandeling met Nicolle te gaan maken en de natuur elementen als metaforen mee te nemen. Kreeg ik een goed beeld van mijn huidige situatie. Het gaf me ook nieuwe inzichten, over mezelf in relatie tot mijn huidige werk en het leven. Welke zaken mij blokkeren om in mijn volledige kracht te kunnen staan en te kunnen blijven staan. Het gaf mij opnieuw vertrouwen, dank je wel Nicolle!

Mike Van de Moosdijk

Door met Nicolle Prins de natuur in te gaan waarbij rust en natuur een belangrijke rol speelt, zijn we ver terug in mijn verleden gegaan. Waarbij ik heb geleerd om leren los te laten, sterker te worden in het leven en mijn eigen grenzen aan te geven. Nicolle geeft je handvatten waar je tijdens de wandeling mee aan de slag kunt en thuis over na kunt denken, zodat je bij de volgende wandeling al je vragen weer kunt stellen waar je geen raad mee wist. Door de professionele hulp van Nicolle ben ik de persoon geworden die ik ook echt ben en sta veel sterker in het leven.

Martijn van den Boogaard

Mijn ervaring met Innertalks is zeer goed. Ik weet zeker dat het uit eindelijk helpt om beter inzicht te krijgen en hoe ik met negatieve dingen van me zelf om kan gaan.

Joyce Bekx

Dank je wel voor de eerste stappen met mij te lopen in dit proces en mij ‘wakker’ te maken met dit proces. Ga je vast binnenkort weer x zien, als onderhoud 😉
Jouw boekje gaat elke sessie mee waar ik veel in schrijf.

Sylvana Scheffer

Een interessante en gezellige wandeling die enkele ogen geopend heeft .
Dank je Nicolle voor deze wandeling.

Nicole Hoeks

Wat een fijne en rustgevende wandeling was het. Er is gevoel bij mij los gekomen en ik heb inzichten gekregen. Dank je Nicolle!

Wil jij meer weten over natuurcoaching of mijn andere diensten als coach? Ik kijk uit naar je bericht via onderstaande knop!

GECERTIFICEERD PSYCHO ENERGETISCH THERAPEUT & ONT-STRESSCOACH

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Kan ik je helpen?