Innertalks

Het levenswiel met positieve gezondheid

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes spaken van jouw levenswiel. Daarbij kijken we naar de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen die het leven bepalen en hoe hiermee om te gaan. Hierdoor kan je zoveel mogelijk eigen regie voeren over jouw leven. Begin vandaag de eerste stap naar balans, geluk en succes en ontdek wat het Levenswiel je te bieden heeft! 

Graag wil ik je laten kennismaken met het boeiende concept van het levenswiel en hoe het, in combinatie met wandelen in de natuur, een verrijkende ervaring kan bieden om jouw welzijn te verbeteren. Ontdek de diepgaande connectie tussen jouw levenspad, de seizoenen en de natuurlijke omgeving om je heen.

positieve gezondheid

Het levenswiel is een eeuwenoud symbool dat wordt gebruikt in verschillende tradities en culturen over de hele wereld. Het vertegenwoordigt de cyclische aard van het leven, de seizoenen en persoonlijke groei.

Met het Levenswiel kun je beter inzicht krijgen in je persoonlijk welzijn en zingeving in het leven. Je kunt het gebruiken om jezelf te evalueren op verschillende levensgebieden en een plan maken om jouw welzijn te verbeteren. De spaken van het levenswiel gaan over;

  1. Liefde
  2. Gezondheid 
  3. Zingeving
  4. Ontspanning
  5. Relaties
  6. Beweging
eigen kracht

8 weeks traject door de natuur

In een 8 weeks traject, wandelen door de natuur terwijl je het levenswiel verkent, biedt een unieke gelegenheid om je te verbinden met deze cyclische patronen en hun weerspiegeling in jouw eigen leven. Elke stap die je zet, elke week dat je doorkruist, wordt een spiegel voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

In de lente, vertegenwoordigd door het gebied van geboorte en groei, kun je jezelf openstellen voor nieuwe ideeën en plannen. In de zomer, het seizoen van bloei, kun je je richten op het manifesteren van doelen en het vieren van successen. In de herfst, de tijd van oogst en loslaten, kun je reflecteren op wat je hebt bereikt en loslaten wat niet langer bijdraagt aan jouw welzijn. In de winter, symbool van rust en wedergeboorte, kun je je terugtrekken om te rusten en je voor te bereiden op nieuwe groei.

Het levenswiel als gids

Wandelen in de natuur met het levenswiel als gids biedt een gevoel van ritme, verbondenheid en bewustwording van de natuurlijke stromingen van het leven. Het is een krachtig middel om in het moment te zijn, stress te verminderen en te reflecteren op je levenspad met een hernieuwde focus.

Ontdek hoe het levenswiel in de natuur jou kan ondersteunen op jouw weg naar welzijn en persoonlijke groei. Neem contact met mij op voor meer informatie over wandelingen met het levenswiel en hoe deze ervaring een bron van inspiratie kan zijn op jouw reis door het jaar en door het leven. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te wandelen, te verkennen, en te werken aan positieve gezondheid.

positieve gezondheid

Martijn van den Boogaard

”Innertalks is voor iedereen aan te raden.
Nicolle weet goed te luisteren met goede argumenten en sessie je veel bij te leren over jezelf. Tijdens mooie wandelingen in de natuur. Je kunt duidelijk merken dat ze haar vak volstaat.”

Gratis e-book Levenswiel

Zet vandaag vast de eerste stap naar balans en zingeving en ontdek wat het Levenswiel je te bieden heeft! Het geheim zit hem in het balans vinden van alle geluk thema’s. Download nu gratis het e-book Levenswiel en ga constructief aan de slag met thema’s die voor jouw leven belangrijk zijn.

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik je helpen?