OVER INNERTALKS

Natuurcoach Nicolle prins

Als professional inspireer ik jou om eens met andere ogen te kijken naar jezelf en de wereld om je heen. Ik kan je helpen te ontdekken welke onbewuste overtuigingen ervoor zorgen dat je maar blijft vasthouden aan onwenselijke patronen maar ook met het echt doorvoelen en verwerken van de verschillende emoties die je tegenkomt in de moeilijke momenten van je leven. Ik kan je helpen als natuurcoach weer opnieuw grip te krijgen op het leven en het leven opnieuw op te pakken. Dat is waar het uiteindelijk om gaat dat jij het leven kunt gaan leiden waar jij zelf voor kiest.

Ik word in mijn werk als natuurcoach geïnspireerd door de symbolen uit de natuur en maak ook regelmatig gebruik van de positieve invloed van de natuur, bijvoorbeeld tijdens een wandelcoaching. De natuur is in vele opzichten voedend en helend en laat ons zien dat elk einde ook altijd weer het begin is van iets anders, iets nieuws. Dat het leven zich voltrekt als een cyclisch proces, een wiel dat altijd in beweging is. Dat besef kan je helpen wanneer je ervaart dat het leven tegenzit en je wordt gedwongen om het roer om te gooien of een nieuwe start te maken. Daarnaast kan het zoeken van verbinding met de natuur een heel troostende werking hebben bij verlies.

natuurcoach

WERKWIJZE

In mijn aanpak ga ik ervan uit dat ons gedrag altijd voortkomt uit een samenspel van onze gedachten, emoties, energie en ons fysieke lichaam. Een vernieuwende werkwijze gebaseerd op diverse stromingen in de psychologie. Een methode die snel inzichtelijk maakt wat er precies aan de hand is en hoe je tot een oplossing kunt komen van jouw probleem. Als natuurcoach leer ik jou je kwaliteiten effectief in te zetten in de interactie met anderen.

Als natuurcoach maak ik graag verbinding met jongeren en zet hen in hun kracht. Wanneer je daarbij de natuur kan betrekken kan je nog meer impact maken. Coach sessies die door mij worden gegeven zijn gebaseerd op de TriA© wandelcoach methodiek, NLP en mijn deskundigheid en levenservaring. Het (bedrijfs) leven kan heel hectisch zijn waarbij je soms vergeet dat de natuur dagelijks om je heen is. Ieder seizoen opnieuw. Wanneer je een bijdrage kan leveren door mensen te verbinden aan en in de natuur, vind je weer balans in alle hectiek en kan je weer met veel energie en voldoening je werk doen.

INTUÏTIE EN GEVOEL

Zelf heb ik via niet gebaande paden mijn eigen weg gezocht in het leven, al doende mijn eigen wijsheid ontdekt en leren vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Juist door het zwemmen tegen de stroom in heb ik mijn kracht ontdekt. Moed verzamelen en keuzes maken zijn bekende thema’s voor mij. Hierbij heb ik mij laten inspireren door de veerkracht van de natuur, mijn eigen veerkracht en door wijze mensen die ik heb mogen ontmoeten. Tevens haal ik inspiratie uit persoonlijke ontwikkeling waarbij ik iedere dag nog steeds leer.

Ik ben een natuurmens, nuchter, met beide benen op de grond. Ik heb een grote passie voor het onderwaterleven als diep zee-duiker en ik heb een moestuin waar ik vaak in te vinden ben. Tevens ben ik vrijwilliger bij VELT Nederland. Velt staat voor ecologisch leven en tuinieren op het ritme van de seizoenen. Door samen te werken in publieke activiteiten lever ik een vrijwillige bijdrage aan het organiseren van landelijke evenementen om zo onze plek op deze aarde bewust een beetje groener te maken.

‘De natuur heeft geen haast en toch komt alles af’

– Nicolle Prins –

natuurcoach
natuurcoach
Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Made by Drawing Monkey