Innertalks

OVER INNERTALKS

Lichaamsgericht psychotherapeut Nicolle Prins

Wie is Nicolle Prins? Ik ben gewoon wie ik ben, in al mijn eenvoud en al mijn liefde. Ik heb het natuurlijke vermogen om vanuit een zachte waarneming zonder oordeel te kijken naar de ander.

Vanuit mijn praktijk maak ik wandelingen met mensen en zet ik mensen weer in hun kracht. Ik geef natural healing reizen en werk het liefst met jong volwassenen. Verder geef ik cursussen, lezingen, en begeleidt ik moestuin trajecten bij gemeenten en basisscholen. Het is mijn grote liefde en passie om mensen weer terug te brengen naar hun eigen natuur. 

“Noodzakelijk stilstand heeft het Nicolle inzichtelijk gemaakt dat zij – door gebrek aan zelfzorg – uit verbinding was met haar eigen essentie. Na een persoonlijk ontwikkelproces en bewustzijnsgroei – door het doorlopen van veel transformatieve processen -, heeft Nicolle het roer omgegooid en is zij haar hart gaan volgen, met als hoogste doel alleen te doen waar zij energie van krijgt. Zodat zij haar overvloedige energie aan anderen kan overdragen, haar medemens kan inspireren op het pad van zelfhelend vermogen en transformatie.”

Mijn inspiratie haal ik uit leraren uit mijn heden en verleden zoals o.a TriA Coach Corrie Reijngoud,  Medium Ellen Versney  Hypnotherapeut Monique van der Klooster, Coach Katja Vermeulen, Opleider Psycho-energetisch therapeut Noor Elffers, Tranformatiecoach en opleider Robert Bridgeman en vooral niet te vergeten mijn eigen leven zélf!

Ik word in mijn werk als natuurcoach geïnspireerd door de symbolen uit de natuur en maak ook regelmatig gebruik van de positieve invloed van de natuur, bijvoorbeeld tijdens een wandelcoaching. De natuur is in vele opzichten voedend en helend en laat ons zien dat elk einde ook altijd weer het begin is van iets anders, iets nieuws. Dat het leven zich voltrekt als een cyclisch proces, een wiel dat altijd in beweging is. Dat besef kan je helpen wanneer je ervaart dat het leven tegenzit en je wordt gedwongen om het roer om te gooien of een nieuwe start te maken. Daarnaast kan het zoeken van verbinding met de natuur een heel troostende werking hebben bij verlies. Lees meer over natuurcoaching!

natuurcoach

WERKWIJZE

Ik help mensen zichzelf op een dieper niveau te leren kennen en begrijpen. Hierdoor transformeert niet alleen de persoon zelf, maar ook zijn omgeving.

In mijn aanpak ga ik ervan uit dat ons gedrag altijd voortkomt uit een samenspel van onze gedachten, emoties, energie en ons fysieke lichaam. Een vernieuwende werkwijze gebaseerd op diverse stromingen in de psychologie. Een methode die snel inzichtelijk maakt wat er precies aan de hand is en hoe je tot een oplossing kunt komen van jouw probleem. Als natuurcoach leer ik jou je kwaliteiten effectief in te zetten in de interactie met anderen.

Wanneer je een bijdrage kan leveren door mensen te verbinden aan en in de natuur, vind je weer balans in alle hectiek en kan je weer met veel energie en voldoening je werk doen.

INTUÏTIE EN GEVOEL

Zelf heb ik via niet gebaande paden mijn eigen weg gezocht in het leven, al doende mijn eigen wijsheid ontdekt en leren vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Juist door het zwemmen tegen de stroom in heb ik mijn kracht ontdekt. Moed verzamelen en keuzes maken zijn bekende thema’s voor mij. Hierbij heb ik mij laten inspireren door de veerkracht van de natuur, mijn eigen veerkracht en door wijze mensen die ik heb mogen ontmoeten. Tevens haal ik inspiratie uit persoonlijke ontwikkeling waarbij ik iedere dag nog steeds leer.

Ik ben een natuurmens, nuchter, met beide benen op de grond. Ik heb een grote passie voor het onderwaterleven als diep zee-duiker en ik heb een moestuin waar ik vaak in te vinden ben. Tevens ben ik vrijwilliger bij VELT Nederland. Velt staat voor ecologisch leven en tuinieren op het ritme van de seizoenen. Door samen te werken in publieke activiteiten lever ik een vrijwillige bijdrage aan het organiseren van landelijke evenementen om zo onze plek op deze aarde bewust een beetje groener te maken.

‘De natuur heeft geen haast en toch komt alles af’

– Nicolle Prins –

natuurcoach
natuurcoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Deze ontvang je max 4x per jaar. 

× How can I help you?