Innertalks

MOESTUIN LIEFDE

Welkom op mijn moestuinliefde pagina. Mijn liefde voor de moestuin en alles wat groeit en bloeit. Dat laat ik zien door als docent gastlessen te geven over ecologisch moestuinieren. En daarnaast zijn er vele groene eco projecten waar ik als projectleider de brug tussen groen en maatschappelijke impact maak. Dus heb je vragen, wil je een lezing, of begeleiding in jouw (school) tuin, dan neem gerust contact op!

moestuin

“De natuur heeft geen haast en toch komt alles af”

Deze moestuin is voor mij niet alleen een bron van plezier, en fijne intensieve fysieke inspanning maar ook een levende metafoor voor de seizoenen van de mens en het ritme van ons innerlijk leven. De mens zorgt al sinds zijn bestaan voor zichzelf in samenspel met de aarde. Zelfredzaamheid staat daarin boven aan. Wanneer wordt wat gezaaid en hoe zorg ik voor plant, dier en aarde. Het zit in ons DNA om samen te werken met de aarde, je hoeft het je alleen maar herinneren.

VOEDSELONDERWIJS VERPLICHT VOOR IEDER KIND

Kinderen zijn heel wijs en leren vaak heel snel. Ze weten alles over minecraft en tiktok maar slechts 1% eet genoeg groente op een dag en krijgt wel 30 suikerklontjes per dag binnen. Wat weten kinderen over hun eigen voedsel? Voedselonderwijs is blijkbaar toch wel nodig.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws omtrent moestuinprojecten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Ik ben een natuurmens, nuchter, met beide benen op de grond. Door samen te werken in publieke activiteiten lever ik een vrijwillige bijdrage aan het organiseren van (tuin) evenementen om zo onze plek op deze aarde bewust een beetje groener te maken. 

Het is mijn missie om mensen bewust te maken van hun eigen natuur kracht waardoor je meer kan genieten van je leven. Dat doe ik door twee hoofd activiteiten: 

ECOLOGISCHE MOESTUINLIEFDE

TriA natuur en wandelcoaching

DONEREN

Wil jij mij steunen omdat je een workshop of een presentatie van mij hebt gevolgd dan is het hier
mogelijk een kleine donatie te doen. Deze donatie zal geïnvesteerd worden in mijn moestuin en
educatieve lessen in de natuur met kinderen en volwassen.

× Kan ik je helpen?