Innertalks

Gratis e-book Levenswiel

Het Levenswiel biedt jou de kans om balans en zingeving in jouw leven te creëren. Het stamt van oorsprong uit het Tibetaans Boeddhisme, waar ik mij richt op zes verschillende, essentiële factoren van jouw leven.

Waar zitten jouw valkuilen, wat wil je graag ontwikkelen en hoe kun je dat bereiken? Hoe kun je zelf de regie (weer) pakken? Het Levenswiel helpt je de juiste vragen aan jezelf te stellen en na te gaan of jouw leven volledig in balans is of aan verbetering onderhevig. Mijn doel is om jou te helpen (nog) meer uit het leven te halen. Door middel van zelfreflectie gaan we samen jouw balans vergroten en actie ondernemen.

Levenswiel

Ik schrijf me in

Zet vandaag de eerste stap naar balans en zingeving en ontdek wat het Levenswiel je te bieden heeft! Schrijf je hieronder in en je ontvangt binnen een paar minuten het Levenswiel in je mailbox.

Jouw lichaam heeft altijd gelijk

Je lichaam is de verpakking van je bewustzijn en je voertuig in dit leven. Het kan je veel plezier geven, maar net zo goed in de weg staan. Alle informatie die je tijdens je leven verzamelt, wordt opgeslagen in je lichaam. Jouw lichaam stuurt je altijd seintjes: van een onderbuikgevoel tot plotselinge energiegolven. Nooit zal het je belazeren, maar de vraag is; ben je in staat om dit te voelen in je lichaam en deze signalen te begrijpen? Wanneer je niet goed in je vel zit, weet je dat er werk aan de winkel is. Door meer lichaamsbewustzijn te verkrijgen, leer je de taal van je lichaam kennen en versterk je jullie wisselwerking. Jouw Levenswiel zal je verrassen met de vermogens waar je samen toe in staat.


Krijg inzicht in je persoonlijke doelen en welzijn 
met het levenswiel

Met het Levenswiel kun je beter inzicht krijgen in je persoonlijk welzijn en zingeving in het leven. Je kunt het gebruiken om jezelf te evalueren op verschillende levensgebieden en een plan maken om jouw welzijn te verbeteren. Met deze handige tool kun je jouw leven meer balans geven, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft! Kortom, het Levenswiel is een krachtige tool om jouw persoonlijke welzijn en levensbalans te verbeteren. De spaken van het levenswiel gaan over;

Liefde
Gezondheid 
Zingeving
Ontspanning
Relaties
Beweging en energie

eigen kracht

levenswiel methode & natuurcoaching

Het levenswiel is een leer uit het Tibetaans boeddhisme waarin diverse boeddhistische concepten samenkomen. Deze concepten worden tezamen grafisch in het levenswiel verbeeld. Daarin ga je een traject aan met een reeks wandelingen in een twee of drie wekelijkse cyclus. Hierbij ga je constructief aan de slag gaat met ontwikkelpunten die voor jouw van belang zijn.

Niemand heeft natuur coaching volgens het levenswiel nodig, maar iedereen kan het gebruiken! Dit is een oefening die je op elk moment van jouw leven kunt volgen- of je nu aan het begin van je carrière staat, er middenin zit of helemaal geen baan hebt!

Wat zeggen de scores?

Het spinnenweb laat nu eventuele verrassingen, pieken en dalen of regelmaat zien. Scores van 8 tot 10 laten een zeer tevreden gevoel zien in een specifieke categorie. Het is belangrijk om dit te behouden, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Scores van 1 tot en met 4 laten zien dat er in dit gebied nog veel verbetering nodig is. In plaats van je te focussen op wat er mis is, kun je kijken naar wat er mogelijk is.

Hoewel alle scores veel mogelijkheden bieden, is het makkelijk om het uit het oog te verliezen. Daarom is het goed om hier even bij stil te staan en de volgende vragen te stellen: Welke categorieën scoren minder? Waarom geef ik mezelf zon lage score op de betreffende categorie? Wat is de ideale score voor elke categorie? Wat wil ik behalen na een maand, na 3 maanden, na 6 maanden en na een jaar? Welke categorieën zijn van individueel belang om balans te vinden? Als het figuur rond is, is er sprake van balans. Hoewel het niet vaak voorkomt dat iemand een rond figuur heeft, is er altijd verbetering mogelijk van minstens één aspect.

Begin ermee en laat je verassen door de resultaten!

Vraag jezelf af:

positieve gezondheid

Het geheim zit hem in het balans vinden van al deze geluk thema’s. Download nu gratis het e-book Levenswiel en ga constructief aan de slag met thema’s die voor jouw leven belangrijk zijn.

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik je helpen?