Innertalks

Leefstijlcoaching

Welzijn door middel van leefstijlcoaching in combinatie met de helende krachten van de natuur en psychotherapie. Mijn benadering is holistisch en uniek, gericht op het versterken van jouw levensstijl met een speciale focus op de connectie tussen lichaam, geest en natuur.

Leefstijlcoaching in combinatie met de natuur en psychotherapie vormt een krachtige synergie. Het begint met het verkennen van jouw levensstijl, waarbij we samen kijken naar voeding, beweging, slaappatronen en stressfactoren. Door bewustwording te creëren rondom jouw huidige leefgewoonten, kunnen we gerichte doelen stellen om een gezondere en meer gebalanceerde levensstijl te bevorderen.

Wat is waarheid

De natuur fungeert als een helende omgeving waarin leefstijlcoaching tot leven komt. Onze sessies kunnen plaatsvinden in de rustgevende schoonheid van buitenruimtes, waardoor de natuur een integraal onderdeel wordt van jouw coachingstraject. Samen met mij en het traject wat je doorloopt biedt de natuur een serene setting waarin persoonlijke groei en heling worden gestimuleerd.

Psychotherapie voegt een diepere laag toe aan dit holistische traject. We verkennen niet alleen de fysieke aspecten van jouw levensstijl, maar ook de psychologische en emotionele componenten. Psychotherapie in de natuur biedt een unieke ruimte om innerlijke reflectie te bevorderen, trauma’s te verkennen en emotionele balans te herstellen.

Door leefstijlcoaching, psychotherapie en de natuur te combineren, streven we naar een integrale benadering van welzijn. Deze aanpak biedt niet alleen concrete strategieën voor een gezonde levensstijl, maar ook de mogelijkheid om dieper te graven in de psychologische en emotionele aspecten van jouw leven.

Leefstijlcoaching aanbod

bosbaden

Natuur en wandelcoaching

De natuur is een krachtige omgeving voor reflectie, ontspanning en transformatie. Tijdens onze sessies nemen we je mee naar natuurlijke omgevingen, waar je in beweging komt, de frisse lucht inademt en jezelf kunt openstellen voor nieuwe perspectieven.

ziek melden

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes spaken van jouw levenswiel. Daarbij kijken we naar de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen die het leven bepalen en hoe hiermee om te gaan. Hierdoor kan je zoveel mogelijk eigen regie voeren over jouw leven. 

eigen kracht

Holistische benadering van energetische heling. Ontdek de transformerende synergie van Reiki-behandelingen, Chakra-psychologie en het leggen van Tarot kaarten, een integratieve reis die gericht is op het helen van je energetisch lichaam en het bevorderen van innerlijke balans.

Mijn liefde voor de moestuin en alles wat groeit en bloeit. Dat laat ik zien door als docent gastlessen te geven over ecologisch moestuinieren. En daarnaast zijn er vele groene eco projecten waar ik als projectleider de brug tussen groen en maatschappelijke impact maak

Jouw pad naar welzijn en persoonlijke groei

Ontdek de harmonie tussen leefstijl, natuur en psychotherapie. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe deze integratieve benadering jou kan ondersteunen op jouw weg naar een gebalanceerd en vervuld leven. Wij kijken ernaar uit om samen met jou deze reis naar welzijn en persoonlijke groei te verkennen.

cursussen

Gratis boom meditatie

Wil je vast een start maken richting een gebalandeerd en vervuld leven? Download dan mijn gratis boom meditatie.

Met deze meditatie kun je je eigen energie laten stromen, waardoor je vitaliteit en persoonlijke kracht toeneemt. Het helpt je ook om uit je hoofd en in je lijf te zijn. Je gronding wordt sterker waardoor je vanuit vertrouwen en kracht je eigen plek in kan nemen. Niet door harder te worden, maar vanuit jouw unieke eigen kracht.

× Kan ik je helpen?