Innertalks

INNERWALK

Van wens naar werkelijkheid tijdens wandelcoaching

Wat is het een bijzondere tijd. Een tijd vol met inzichten over jezelf en de wereld om je heen. Wat is er mooier om deze inzichten om te zetten naar concrete acties en doelstellingen. Wat ga je zeker niet meer doen en waar wil je meer van. Wandel met mij mee en samen gaan we tijdens wandelcoaching jouw doelen bepalen voor 2022. 

Wandelcoaching

WAT GAAN WE DOEN?

Samen in een groep gaan we wandelend de sleur van de afgelopen tijd letterlijk achter ons laten en kijken welke doelen we willen realiseren.

Ik geef je praktische tips tijdens de wandelcoaching en er is ruimte voor al je vragen. We wandelen in groepsverband en doen samen visualisatie oefeningen.
Ook besteden we aandacht aan je eigen proces met het maken van nieuwe doelen. Bij deze wandeling hoort een hand-out als handleiding voor nieuwe doelen. 

wandelcoaching

Maak een plan hoe jij je leven wilt inrichten anders kom je in het plan van iemand anders terecht en kom je er in september achter dat je toch liever een ander jaar had willen hebben.

Ieder jaar kan je weer nieuwe beslissingen maken om dichter bij je eigen doelen en wensen te komen. Daarmee creëer jij het meest optimale leven zoals jij dat wilt. Daar is wel wat voor nodig, een zaadje groeit op goede grond en een goede bodem met veel aandacht, water en liefde. Wil jij dat aan jezelf geven?

eigen kracht

TEVREDEN CURSIST

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit Innertalks coaching is to-the-point wandelcoaching, nuchter maar met een vleugje spirituele ontwikkeling, even 'landen, aarden'. Nicolle, bedankt voor je inzichten en wijsheid!
Marijke Batty

EXTRA INFORMATIE WANDELCOACHING

Data

Vrijdag 17 december 10.00-11.30

Woensdag 5 januari 10.00-11.30

Zondag 9 januari 10.00-11.30 uur

Kosten

€ 22,- (symbolisch voor het jaar 2022)

INSCHRIJVEN

meditatiecursus

Nog niet toe aan een cursus, maar wil je wel het genezend effect van de natuur ervaren? Lees dan via onderstaande knop hoe de natuur en mindfulness elkaar kunnen versterken, in het herstel van emotionele stress in virtual reality.

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Kan ik je helpen?