Innertalks

UIT JE HOOFD, IN JE EIGEN KRACHT

Herken jij het dat jij het moeilijk vind je grenzen te bewaken. Je vaak achteraf denkt,.. dat had ik anders moeten doen?

Een mooie liefdevolle dag voor jouwzelf. Een dag waarbij je uit je hoofd gaat en gaat voelen in je lichaam. Je wordt meegenomen, je gaat je grenzen voelen en ervaren. Je gaat je eigen kracht terugvinden door practische oefeningen waarbij je samen bent met een groep gelijkgestemden.

Kom dan op dinsdag 9 Mei naar de Krachtdag in Geldrop waar we je eigen kracht laten ervaren.

cursussen

Een krachtdag zet mensen weer in hun kracht na een zware periode. In een kleine groep van deelnemers die hetzelfde hebben meegemaakt ga je op zoek naar de betekenis van deze ervaring voor jouw leven.

bosbaden

WAT GAAN WE DOEN?

Creatieve werkvormen en lichaamsoefeningen helpen je om dieper in de laag van je spiritualiteit te komen dan met woorden mogelijk is. Met een ritueel van heling en blessing kun je weer verder.

Deze krachtdag is voorbereid samen met Marijke van Marala. Wij zorgen samen voor een veilige setting. Deze dag is voor iedereen toegankelijk. Min 4 personen max 12 personen. 

Bijdrage: €77,- incl lunch 

eigen kracht
eigen kracht
eigen kracht
eigen kracht
TEVREDEN CURSISTEN in hun eigen kracht
“De practische oefeningen en meditaties zijn heel waardevol.”
 
“Ben blij dat ik aan deze Krachtdag heb deelgenomen, bracht een warmte en rust met gelijkgestemde.
Echt een aanrader”
 
“Ik ben ontzettend blij dat ik deze dag heb mogen ervaren, het heeft veel in gang gezet. Dank je wel, Nicolle”

Dinsdag 9 Mei 10-00-16.00 uur - Weeffabriek Geldrop

Samen met Marijke van Marala zorgen wij voor een veilige setting en inbedding. Dit is voor ons heel erg belangrijk zodat jij je prettig voelt bij ons en de andere deelnemers. 

Het programma zal gedeeltelijk binnen als buiten zijn. Mocht het weer het niet toelaten zal het de gehele dag binnen zijn. 

Vaak wordt er veel aangeraakt op deze dag. Ook na deze dag zijn wij er voor jou om je vragen te beantwoorden en desnoods je verder te begeleiden in jouw proces.

Ja! Door de overweldigende reacties organiseren we in het najaar nog een krachtdag.

Niet getreurd, je kan vast de volgende editie aanschuiven. Of geef deze krachtdag cadeau aan iemand die hem echt goed kan gebruiken. 

Inschrijven

Voer de 2 stappen uit en ik zie jou op 9 mei!

Stap 1: Schrijf je in via onderstaand formulier.

Stap 2: Jouw plek voor op de krachtdag is pas bevestigd na betaling. Na je inschrijving via bovenstaand formulier ontvang je een e-mail met uitleg en een linkje om te betalen. Je kunt er ook voor kiezen na het invullen van bovenstaand formulier meteen via onderstaande knop te betalen, zodat je zeker bent van je plek. 

× Kan ik je helpen?