Innertalks

Gratis Online programma het levenswiel

Het Levenswiel biedt jou de kans om balans en zingeving in jouw leven te creëren. Het stamt van oorsprong uit het Tibetaans Boeddhisme, waar ik mij richt op zes verschillende, essentiële factoren van jouw leven.

Waar zitten jouw valkuilen, wat wil je graag ontwikkelen en hoe kun je dat bereiken? Hoe kun je zelf de regie (weer) pakken? Het Levenswiel helpt je de juiste vragen aan jezelf te stellen en na te gaan of jouw leven volledig in balans is of aan verbetering onderhevig. Mijn doel is om jou te helpen (nog) meer uit het leven te halen. Door middel van zelfreflectie gaan we samen jouw balans vergroten en actie ondernemen.

balans door levenswiel

Zet vandaag de eerste stap naar balans en zingeving en ontdek wat het Levenswiel je te bieden heeft!

Je ontvangt 6 weken achter elkaar een e-mail met stap vanuit het Levenswiel.

balans door levenswiel

KRIJG INZICHT IN JE PERSOONLIJKE DOELEN EN WELZIJN MET HET LEVENSWIEL

Met het Levenswiel kun je beter inzicht krijgen in je persoonlijk welzijn en zingeving in het leven. Je kunt het gebruiken om jezelf te evalueren op verschillende levensgebieden en een plan maken om jouw welzijn te verbeteren. Met deze handige tool kun je jouw leven meer balans geven, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft! Kortom, het Levenswiel is een krachtige tool om jouw persoonlijke welzijn en levensbalans te verbeteren. De spaken van het levenswiel gaan over;

  • Liefde
  • Gezondheid 
  • Zingeving
  • Ontspanning
  • Relaties
  • Beweging en energie

Doe je mee? Schrijf je hieronder in

Je ontvangt 6 weken achter elkaar een e-mail met stap vanuit het Levenswiel.

× Kan ik je helpen?