Innertalks

Geef aandacht aan je lichaam

Wil jij geen slachtoffer zijn van een druk bestaan? Dan raad ik je aan regelmatig een massage of een reiki healing te nemen. Ikzelf onderga een massage 1x in de 6 weken. Je werkt veel en maakt lange dagen. In de winter is dat eigenlijk nog zwaarder voor je systeem. Het is eingelijk niet natuurlijk om te actief te zijn in het donker. Sinds de uitvinding van de lamp door Edison zijn we alleen maar meer gaan vragen van ons lichaam.

Gevolg: gezondheidsproblemen. Voorkom fysieke medische problemen en onderhoud je lichaam!

lichaamswerk

We lezen steeds vaker berichten over stress. Steeds meer jongeren hebben psychische klachten, huisartsen krijgen het drukker, leerkrachten kunnen de toenemende druk steeds moeilijker aan en als iemand aan jou vraagt hoe het met je gaat is de kans groot dat ‘druk hebben’ een onderdeel is van je antwoord.

Ik vertel je vast niets nieuws maar je werk vraagt dit nu eenmaal van je. Om te blijven functioneren op gewenst niveau heb je wel onderhoud aan je lichaam nodig. Gezonde voeding, veel water drinken, beweging en voldoende rust zullen je bekend in de oren klinken. Maar heb je ook weleens aan een Reiki healing gedacht?

Reiki is een holistische geneeswijze die wordt gebruikt om het lichaam, de geest en de ziel in balans te brengen. Het is een oude techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om stress te verminderen, pijn te verlichten en het immuunsysteem te versterken. Reiki is een natuurlijke manier om je gezondheid te verbeteren en je algehele welzijn te verhogen.
 
De voordelen van Reiki zijn talrijk. Het helpt bij het verlichten van stress, angst en depressie. Het vermindert ook pijn en verbetert de algehele gezondheid. Reiki kan ook helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verhogen van de energie.
 
Reiki heeft ook een positief effect op het emotionele welzijn. Het helpt bij het verminderen van angst en depressie, het verhogen van het zelfvertrouwen en het verbeteren van de relaties met anderen. Reiki kan ook helpen bij het verminderen van negatieve gedachten en het verhogen van positieve gedachten.
 
Reiki kan ook helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid. Het helpt bij het verminderen van spanningen en het verbeteren van de bloedsomloop. Het kan ook helpen bij het verminderen van hoofdpijn, spierpijn en andere pijn. Reiki kan ook helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het verhogen van de energie.
 

Geef je lichaam regelmatig een onderhoudsbeurt. Een Reiki healing stimuleert je energie, in afvoer en energie opname van het lichaam, zodat je goed kunt blijven functioneren. Reiki beïnvloedt ook het parasympatisch gedeelte van het autonoom zenuwstelsel. Door dit deel van het zenuwstelsel te stimuleren verlicht de stress en spanning in je lichaam.

Dus zorg goed voor jezelf en geef jezelf eens een healing cadeau, of nog beter, laat je partner jouw een massage geven en neem wat quality time. Het hoeft niet altijd geld te kosten!

Delen

coaching in de natuur
Stuur me een bericht

Wil je meer weten over mij als coach? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Deze ontvang je max 4x per jaar.