Innertalks

Leren voelen tijdens frequentie therapie

Inzicht in lichaam en geest
Ik laat je graag kennis maken met de unieke wereld van frequentietherapie via ons innovatieve muziekwaterbed. Maar wat houdt deze bijzondere vorm van therapie precies in?

Frequentietherapie op ons muziekwaterbed combineert de helende kracht van specifieke geluidsfrequenties met de ontspannende eigenschappen van water. Dit holistische benaderingssysteem is ontworpen om harmonie te bevorderen tussen lichaam, geest en ziel, waarbij geluidsgolven in een specifieke frequentie als genezende trillingen fungeren.

frequentie therapie

Het muziekwaterbed biedt een unieke ervaring, waar cliënten zich kunnen ontspannen terwijl ze worden omringd door rustgevende klanken en trillingen. Je hoort dus niet alleen muziek, maar je voelt de muziek door je lichaam. De geluidsfrequenties zijn zorgvuldig geselecteerd om specifieke effecten te induceren, variërend van stressvermindering en pijnverlichting tot het bevorderen van emotioneel evenwicht.

aarden

Tijdens de sessies op ons muziekwaterbed ervaar je een diepe verbinding met de trillingsfrequenties die resoneren met verschillende aspecten van je fysieke, emotionele en energetische welzijn. Het waterbed zorgt voor een ontspannende omgeving, terwijl de geluidsgolven door je lichaam stromen, waardoor blokkades worden losgelaten en het natuurlijke evenwicht wordt hersteld.

Of je nu op zoek bent naar verlichting van fysieke pijn, stress of gewoon een diepe ontspanning van je zenuwstelsel wilt ervaren, frequentietherapie op ons muziekwaterbed biedt een unieke en effectieve benadering. Ontdek de helende kracht van geluid en water, en ervaar een vernieuwde balans in je leven.

Deze frequentie therapie geef ik als ‘therapeut in opleiding’ door Agnes van den Hoogen- hapto therapeut.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe frequentie therapie op ons muziekwaterbed jou kan ondersteunen op jouw pad naar welzijn en innerlijke harmonie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze bijzondere reis naar genezing.

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee je kleding blijft aan. je lichaam bestaat uit 70% water en trillling draagt door het bed in jouw lichaams cellen.

Een sessie duurt maximaal 60 min waarvan 30 min op het bed. Daarna is er nog ruimte om je ervaring te delen.

Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water en is zeer ontvankelijk voor trillingen. Elk orgaan in ons lichaam heeft een bepaalde trilling.  Er zijn 2 speakers  geplaatst onder het warme waterbed, deze produceren hoorbare en voelbare geluidstrillingen die in het lichaam van invloed zal zijn op cellulair niveau.

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik je helpen?