Innertalks

Je eigen nieuwe wereld creeeren

Ik heb het nu al een paar keer gehoord; “Jij leeft in je eigen wereld”

En ik wil er graag aandacht aan geven. En ja het klopt, het is helemaal waar; Ik heb mijn eigen ‘nieuwe’ leven en dus mijn wereld gecreeerd door rigoreus keuzes te maken. Maar uit een ratrace stappen, een systeem van werkgever en werknemer, voldoen in een veeleisende maatschappij, er zo maar uit stappen, dat gaat niet heel makkelijk. 

Omdat ik niet mijn eigen “Innertalks” wil leven deel ik graag mijn keuzes en overwegingen en wat ik daarvoor heb moeten doen. 

equinox, sun, moon-2194645.jpg

Wat mensen niet weten

Mensen weten vaak niet hoe ze zaken moeten veranderen. Ze zien socials, kijken online en daar ziet de wereld er prachtig uit. Ze zien dat je van baan kan veranderen, opleiding doet, maar de echte verandering zit van binnenin. Patronen die je al jarenlang hebt doorbreken. Een aantal voorbeelden die ik afgelopen maanden te horen kreeg;

 • Jij hebt het goed voor elkaar met je eigen bedrijf
 • Jij hebt zo een overstap kunnen maken vanuit het bedrijfsleven
 • Jij hebt veel marketingkennis en weet hoe je moet ondernemen
 • Jij hebt een goedlopende praktijk
 • Jij leeft in je eigen wereld

Wat heb je nodig om echt iets te veranderen in je leven?

Om naar binnen te keren en patronen te doorbreken heb je motivatie, discipline, een positieve instelling en het vermogen om problemen aan te pakken nodig. Het is belangrijk om daadkrachtig en realistisch te zijn over wat je kunt bereiken. Je moet ook bereid zijn om hard te werken en af en toe risico‘s te nemen. Als je deze eigenschappen combineert met een goede balans tussen werk en ontspanning, zal je in staat zijn om echte levensveranderingen te bereiken. Coaching in de natuur kan je hierbij ondersteunen. Wat mensen vaak niet weten en zien als je succesvol bent, is wat daar allemaal aan vooraf is gegaan zoals;

 • Opleidingen waar je door introspectie naar je eigen donkere stukken kijkt
 • Gedragingen en patronen die niet van jou zijn ontrafelen en loslaten
 • In de regen, op een verlaten parkeerplaats wachtend op een client die zijn afspraak is vergeten
 • Telefoontjes krijgen van medisch praktijkondersteuners die niet naar je doorverwijzen, omdat je nog niet vergoed wordt
 • Jaren lang naar je eigen ‘trauma’s’ kijken die jezelf hebt opgelegd en aangedaan
 • 5 jaar opleiding in leren voelen, hypnotherapie, psychotherapie, innerlijk kind werk, mediumschap en heling
 • 1 jaar basiskennis van de traditionele medische en psychologische geneeskundige


Wat levert het je op?

Patronen doorbreken en je eigen zielsmissie leven kan jou verschillende dingen opleveren. Het kan jou helpen bij het vinden van een zinvollere levensstijl, bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, bij het verwerven van meer kennis en bij het vergroten van jouw zelfvertrouwen. Het kan jou ook helpen om een hoger bewustzijn te bereiken en jezelf te transformeren tot betere versies van jezelf. Er zijn veel verschillende methodieken om dat te bereiken, zoals natuurcoaching, wandelcoaching en Reiki-behandeling. Eén van die methodieken is het levenswiel dat ik daarvoor gebruik, met het gratis e-book dat je hier kan downloaden. Maar ook de psychologie van de chakra’s zijn een mooie energiebron om mee te werken, bijvoorbeeld tijdens een chakra cursus.


Wandel met mij mee

Psycho energetische wandelconsulten bieden jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in jouw eigen innerlijke proces, door middel van begeleide wandelingen. Door te wandelen worden de zintuigen geprikkeld en sta je open voor de energie die de omgeving biedt. Tijdens de wandeling worden er verschillende opdrachten gegeven die helpen om inzicht te krijgen in eigen patronen en verhoudingen. Het doel van het consult is om inzicht te krijgen in eigen processen en om te ontdekken hoe deze processen je leven beïnvloeden. Wandelcoaching is een effectieve manier om door middel van coaching in de natuur te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Uiteindelijk zal een psycho energetisch wandelconsult jou meer inzicht geven in het eigen innerlijk en leren om meer in contact te komen met jezelf. Ben je geïnteresseerd in natuurcoaching, wandelcoaching, Reiki-behandelingen, het levenswiel of een chakra cursus? Neem dan contact met mij op.

Groene groet, 
Nicolle

Delen

coaching in de natuur
Stuur me een bericht

Wil je meer weten over mij als coach? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Kan ik je helpen?