Innertalks

Doelen stellen

Ervan uitgaan dat je 80 jaar wordt, waarvan je in mijn geval al bijna op de helft bent en een kwart van verslaapt, ( ik slaap zo graag,…heel veel, dat komt ook omdat ik mijn lichaam dan goed kan reguleren, herstellen.) dan blijft er nog een kleine 20 jaar over om te leven, als ik dat al haal. Dan kan je die tijd beter enigszins nuttig en zo prettig mogelijk besteden.

Ik zeg maak lijstjes en doelen stellen! Voel waar je naar verlangt, waar je van droomt en altijd al had willen doen. Vertaal die dromen en verlangen naar doelen; van een rijbewijs halen tot bungee jumpen, diepzeeduiken, parachute springen, reizen.

Chakra curus

Een bucketlist zogezegd. Je weet nooit wanneer het je laatste dag is. En wat is er mooier dan dat je je leven ten volste leeft. En tot op de dag van vandaag maak ik lijstjes en vinkjes! Stel je voor,.. ze komen uit!

Laten we even voorop stellen dat niemand verantwoordelijk is voor jouw geluk, niemand, zelfs je ouders niet en nee ook je partner niet. Als ouder ben je alleen verantwoordelijk voor je kind om de tijd die jouw kind op deze planeet is, zo prettig mogelijk te ervaren zolang jij samen onder één dak woont.

Je kan niemand anders de schuld geven van jouw ‘toestand’. Ook je werkgever niet. Jij bepaalt hoe je met issues en emoties omgaat, je hele leven lang. Emoties bepalen ook je geluk. Hoe kijk je tegen dingen aan, wat doet dat met je?

Neem je verantwoordelijkheid en get your shit together!

Is iets niet fijn, doe het dan niet, verander het. Wanneer iets fijn is, doe het dan meer! Daadkracht,… één van mijn beste eigenschappen ooit  Het is eigenlijk gewoon heel simpel. Leef je leven onder jouw regels. Wat zijn mijn regels?

Dat is de sleutel van het leven,.. maar het mooie is, je kan de regels a long the way aanpassen, want het is jouw leven, stel je regels bij! Regels zijn mijn waarden waar ik naar leef.

  • Authenthiek (echt wat ik wil, niet om iemand anders te pleasen
  • Eerlijk, naar mijzelf en anderen
  • Gelijkwaardig van mens naar mens
  • Zonder oordeel (heel moeilijk!)
  • Alles met energie
  • Ik ben lief voor mijzelf en de alles om mij heen


#innertalks #justme #hierwordikblijvan #lijstjes #doelen

Delen

coaching in de natuur
Stuur me een bericht

Wil je meer weten over mij als coach? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Kan ik je helpen?