Innertalks

De genezende vermogens van bomen

De aura is ons energetisch lichaam. Het is als een duplicaat van ons fysieke lichaam. Sommige mensen kunnen dit zien en waarnemen, en bijna iedereen kan het voelen. Onze aura bestaat uit een netwerk van elektromagnetische stromen, te weten: warmte, licht en kracht. Stromingen van energie, deze energie komt in iedere cel van ons lichaam. Elke cel wordt als het ware doordrenkt en doorstraalt met de energie vanuit onze aura.

Bomen hebben een helende werking op mensen. Dat voel je al wanneer je door de natuur loopt. Dat wil niet zeggen dat je bomen moet gaan knuffelen, maar tegen een boom aanleunen en je gedachten laten weg dwalen is nog geen gek idee.

Taoïstische meesters zagen dat bomen enorm krachtige planten zijn. Ze kunnen niet alleen kooldioxide opnemen en omzetten in zuurstof, maar ze kunnen ook negatieve krachten opnemen en omzetten in goede energie. Bomen wortelen sterk met de aarde, en hoe meer de boom is geroot, hoe hoger deze zich tot de hemel kan uitstrekken. Bomen staan ​​heel stil en absorberen de energie van de aarde en de universele kracht uit de hemel.

Bomen absorberen het licht van de energieën

Bomen en alle planten hebben het vermogen om het licht van de energieën te absorberen en om te zetten in voedsel; in feite zijn ze voor het grootste deel van hun voedsel afhankelijk van licht, terwijl water en aardmineralen ongeveer 30% van hun voedingsinname uitmaken. Bomen kunnen een heel lang leven leiden.

Absorbeer Aarde Energie:

1. Creëer warmte in je navel en breng de energie naar de kruin.

2. Projecteer de Chi in de top van de stam van de boom. Ga de boom binnen en voel dat je er een connectie mee hebt.

3. Tijdens dit proces kan je verder van de boom staan ​​(drie tot tien meter). Naarmate je oefening vordert, kan je de energie gemakkelijk van ver weg in de boom projecteren. Laat de boom je donkere energie opnemen. De energie die je terugkrijgt, zal in evenwicht zijn.

4. Laat je energie langs de stam van de boom naar zijn wortels stromen en de aarde in. Laat de Aardenergie je energie zuiveren. Breng deze gecombineerde energie omhoog door de voetzolen naar het perineum, dan omhoog door de stuwkanalen of via het gouverneurskanaal dat de ruggengraat oploopt. Laat de energie naar de kruin stromen en projecteer deze weer naar buiten. Herhaal het proces negen, achttien of 36 keer.

Hoe meer je het proces herhaalt, hoe meer je energie zal verfijnen en toenemen. Je zult merken dat de stuwkanalen en je energie baan schoner en helderder zijn. Als je eenmaal een goede verbinding met de boom hebt gemaakt, kun je je donkere energie van ver naar de boom sturen om je energie te verfijnen of je gezondheid te verbeteren.

5. Mediteer terwijl je onder een boom zit. Als je eenmaal het vermogen hebt ontwikkeld om de Chi van de boom te voelen, kun je onder de boom gaan zitten en mediteren. Trek de energie van de boom naar je toe via de aarde onder je voeten en de kruin van je hoofd als een doorlopende baan van energie.

 

Bomen

 

Delen

coaching in de natuur
Stuur me een bericht

Wil je meer weten over mij als coach? Neem dan contact met me op via onderstaande knop.

Gecertificeerd TriA©Wandelcoach & TriA©Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

× Kan ik je helpen?