Innertalks

Cursussen

Al mijn cursussen hebben een sterke verbinding met de natuur. Ontdek hoe deze cursussen, ontworpen voor zowel jong als oud, een inspirerende omgeving bieden die lichaam en geest prikkelt en zo bijdraagt aan een evenwichtiger welzijn.

In mijn cursussen staat de natuur centraal als een levendige bron van inspiratie en heling. Of je nu jong of oud bent, de natuur biedt een unieke en stimulerende omgeving waarin lichaam en geest kunnen gedijen. Deelname aan cursussen die de natuur integreren, is een reis naar balans, welzijn en persoonlijke groei.

Cursussen

Voor jonge deelnemers bieden deze cursussen een speelse en educatieve ervaring. Ze worden uitgedaagd om hun eigen natuur te verkennen, te leren van haar cycli en te ontdekken hoe ze in harmonie kunnen leven met hun omgeving. Dit creëert niet alleen een bewustzijn van de natuur, maar ook een diepere verbinding met henzelf en hun eigen welzijn.

Voor volwassenen bieden de cursussen een dieper laag en inkijk in hun innerlijke wereld, een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. De natuur fungeert als een kalmerende omgeving waarin je kunt ontspannen, reflecteren en jezelf kunt opladen.

Alle cursussen

cursussen

Workshop kracht dag

Herken jij het dat jij het moeilijk vind je grenzen te bewaken. Je vaak achteraf denkt,.. dat had ik anders moeten doen? Een mooie liefdevolle dag voor jouwzelf. Een dag waarbij je uit je hoofd gaat en gaat voelen in je lichaam. Je wordt meegenomen, je gaat je grenzen voelen en ervaren. Je gaat je eigen kracht terugvinden.

wandelcoaching

Moestuinieren? Dat is eco-logisch! Velt docent Nicolle Prins maakt je in 3 lessen wegwijs in het ecologisch moestuinieren in de volle grond. Dat wil zeggen, je gaat samenwerken met de natuur om te kunnen genieten van gezonde voeding. Alle aspecten komen aan bod om succesvol en langdurig ecologisch te tuinieren en je oogst te benutten.

bosbaden

BOSBADEN

Dit Japanse fenomeen laat zien hoe een ‘natuurbad’ doorwerkt op je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Nederland is één van de sterkst verstedelijkte landen ter wereld en we spenderen een groot deel van onze dag achter beeldschermen. We zijn met alles en iedereen verbonden, behalve met onszelf en de natuur.

Levenswiel

Workshop het levenswiel

Het Levenswiel is een leer uit het Tibetaans boeddhisme waarin diverse boeddhistische concepten samenkomen. Deze concepten worden tezamen grafisch in het levenswiel verbeeld. Ga constructief aan de slag met 6 thema’s die mega veel invloed hebben op jouw leven!

Online chakra cursus

Ontdek de Diepte van Jezelf: Verken de Symboliek van 12 Chakra’s en Energiecentra.

Stel je voor dat je de sleutels tot innerlijke harmonie en spirituele groei kunt ontgrendelen door de mysteries van de 12 chakra’s en energiecentra te ontrafelen. Goed nieuws – jouw reis naar zelfontdekking begint hier!

Chakra curus

Een cursus voor iedereen die naar binnen wilt gaan. Naar jouw innerlijke wereld en de chakra’s als symboliek van deze wereld wilt duiden. De eerste 12 chakra’s worden gedeeld, en besproken met praktische oefeningen. Als jij wilt werken aan de balans in de meest belangrijke energiecentra van het lichaam is deze cursus iets voor jou. 

De helende kracht van de natuur

Ontdek de helende kracht van de natuur in mijn cursussen, ontworpen om lichaam en geest in balans te brengen voor zowel jong als oud. Neem contact met mij op voor meer informatie over mijn  cursussen en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw welzijn en dat van je dierbaren. We kijken ernaar uit om samen met jou op deze verrijkende ontdekkingsreis te gaan.

cursussen

Gratis levenswiel e-book

Waar zitten jouw valkuilen, wat wil je graag ontwikkelen en hoe kun je dat bereiken? Hoe kun je zelf de regie (weer) pakken? Het Levenswiel helpt je de juiste vragen aan jezelf te stellen en na te gaan of jouw leven volledig in balans is of aan verbetering onderhevig.

Chat openen
Hi! Waarmee kan ik je helpen?