Innertalks

CHAKRA HEALING - REIS DOOR DE CHAKRA'S

Chakra cursus van 13 avonden

Een cursus voor iedereen die meer wil weten over de eerste 13 chakra’s en met praktische oefeningen en technieken wil werken aan de balans in de meest belangrijke energiecentra van het lichaam. Ook is de chakra cursus geweldig om te volgen als je op zoek bent naar diepe ontspanning of wilt werken aan het veranderen van beperkende overtuigingen, limiterende gewoontes of diepgewortelde programmeringen en conditioneringen.

chakra cursus

WAT GAAN WE DOEN TIJDENS DE CHAKRA CURSUS?

Samen in een groep van min 4 en max 15 personen gaan we een reis maken door ons lichaam en onze energie velden. Het is een gevarieerd programma dat binnen plaatsvindt maar bij goed weer ook buiten zal plaatsvinden.  

chakra cursus

DATA EN TIJDEN: Maandag of Donderdag avonden van 19.30- 22.00 uur

Start aug 2023

Ik geef je praktische tips en er is ruimte voor al je vragen. We werken in groepsverband en doen samen visualisaties en oefeningen. Ook besteden we aandacht aan je eigen proces met het maken van nieuwe doelen. Bij deze cursus hoort een hand-out als handleiding voor elke nieuwe cursus avond. 

VOORDELEN VAN EEN CHAKRA CURSUS

chakra cursus
meditatiecursus
chakra cursus
chakra cursus

Een hele bewuste diepe ontspanning te vinden

Hoe je beperkende overtuigingen en programmeringen verandert naar overtuigingen en intenties die bijdragen aan gezondheid, geluk en kracht

Hoe het chakra systeem werkt en functioneert

Wat de energie van chakra’s uit balans brengt

Wat de belangrijkste eigenschappen zijn van ieder chakra

Hoe je de energie van een chakra weer in balans brengt

TEVREDEN CURSISTEN

Inmiddels over de helft met de chakra reis begeleid door nicole , echt een hele goede stap geweest voor mij. Goede uitleg , mooie oefeningen in visualisatie en afsluiten met geleide meditatie elke dinsdag in super relaxmodus naar huis . Echt een aanrader
Sandra Verkennis
Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit Leren hoe je meer naar jezelf kunt luisteren in deze drukke en hectische wereld. Innertalks geeft je practische oefeningen, duidelijke uitleg en ruimte om alles te kunnen delen in een veilige sfeer (wat binnen in een mooie ruimte is of buiten in de prachtige natuur).
Lisette Cornelissen

EXTRA INFORMATIE CHAKRA CURSUS

Data en kosten

13 avonden van 19.30 -22.00 uur
Kosten € 325,-  Incl koffie, thee, wat lekkers en naslagwerk.

Locatie van deze curus is bij de Noorderlicht academie.

Dit is in het oude postkantoor pand in Geldrop centrum. Een prachtige locatie met een eigen parkeerterrein, veel ruimte en licht.

Molenstraat 2, 5664 HV Geldrop

AANMELDEN

paniek aanvallen
Gecertificeerd Psycho Energetisch Therapeut en Ont-Stresscoach

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Deze ontvang je max 4x per jaar.