Innertalks

Bosbaden

Dit Japanse fenomeen laat zien hoe een ‘natuurbad’ doorwerkt op je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Nederland is één van de sterkst verstedelijkte landen ter wereld en we spenderen een groot deel van onze dag achter beeldschermen. We zijn met alles en iedereen verbonden, behalve met onszelf en de natuur. Terwijl er de afgelopen jaren wereldwijd steeds meer wetenschappelijke bewijzen zijn opgedoken voor het goede van groen; de natuurlijke omgeving van het bos blijkt op diverse niveaus een helende uitwerking te hebben op ons welzijn. 

bosbaden

Deze activiteit is voor iedereen die druk ervaart in zijn hoofd en zich niet verbonden voelt. Natuurliefhebbers en stiltezoekers zijn ook welkom. Je leert waar te nemen in de natuur zonder jezelf daarbij te verliezen in de gedachten van alle dag. 

bosbaden

WAT GAAN WE DOEN tijdens het bosbaden?

Een keer per maand op vrijdag (januari, februari, maart, april 2024). De activiteit kan onder alle weersomstandigheden doorgaan. We verzamelen in de Weeffabriek en lopen samen naar de kasteeltuin in Geldrop om daar te bosbaden. Bosbaden doe je op het droge, dus een handdoek is niet nodig. 

Kosten en locatie

Inschrijven

Voer de 2 stappen uit en ik zie jou tijdens het bosbaden!

Stap 1: Schrijf je in via onderstaand formulier.

Stap 2: Jouw plek voor het bosbaden is pas bevestigd na betaling. Na je inschrijving via bovenstaand formulier ontvang je een e-mail met uitleg en een linkje om te betalen. Je kunt er ook voor kiezen na het invullen van bovenstaand formulier meteen via onderstaande knop te betalen, zodat je zeker bent van je plek. 

× Kan ik je helpen?