Innertalks

Bedankt voor je inschrijving!

De nieuwsbrieven komen jouw kant op.

Maar ik heb meteen ook iets leuks voor je om mee te starten.

Mijn gratis levenswiel e-book!

Het Levenswiel biedt jou de kans om balans en zingeving in jouw leven te creëren. Het stamt van oorsprong uit het Tibetaans Boeddhisme, waar ik mij richt op zes verschillende, essentiële factoren van jouw leven.

  • Waar zitten jouw valkuilen?
  • Wat wil je graag ontwikkelen?
  • hoe kun je dat bereiken?
  • Hoe kun je zelf de regie (weer) pakken?
Levenswiel

Ik schrijf me in

Zet vandaag de eerste stap naar balans en zingeving en ontdek wat het Levenswiel je te bieden heeft! Schrijf je hieronder in en je ontvangt binnen een paar minuten het Levenswiel in je mailbox.

Krijg inzicht in je persoonlijke doelen en welzijn  met het levenswiel

Met het Levenswiel kun je beter inzicht krijgen in je persoonlijk welzijn en zingeving in het leven. Je kunt het gebruiken om jezelf te evalueren op verschillende levensgebieden en een plan maken om jouw welzijn te verbeteren. Met deze handige tool kun je jouw leven meer balans geven, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft! Kortom, het Levenswiel is een krachtige tool om jouw persoonlijke welzijn en levensbalans te verbeteren. De spaken van het levenswiel gaan over;

Liefde
Gezondheid 
Zingeving
Ontspanning
Relaties
Beweging en energie

eigen kracht

levenswiel methode & natuurcoaching

Het levenswiel is een leer uit het Tibetaans boeddhisme waarin diverse boeddhistische concepten samenkomen. Deze concepten worden tezamen grafisch in het levenswiel verbeeld. Daarin ga je een traject aan met een reeks wandelingen in een twee of drie wekelijkse cyclus. Hierbij ga je constructief aan de slag gaat met ontwikkelpunten die voor jouw van belang zijn.

Niemand heeft natuur coaching volgens het levenswiel nodig, maar iedereen kan het gebruiken! Dit is een oefening die je op elk moment van jouw leven kunt volgen- of je nu aan het begin van je carrière staat, er middenin zit of helemaal geen baan hebt!

Download het levenswiel via onderstaand formulier

Vraag jezelf af

Heb ik voldoening en zingeving in mijn werk,
Kan ik mezelf accepteren zoals ik nu ben?
Hoe is de relatie met mijn vrienden en familie?
Kan ik ontspannen en hoe doe ik dat?
Kan ik mijn lichaam goed voelen? Is mijn lichaam gezond?
Ben ik tevreden over mijn uiterlijk en gewicht?
Heb ik genoeg energie om de dag door te komen? Heb ik een actief leven?

Het geheim zit hem in het balans vinden van al deze geluk thema’s. Download nu gratis het e-book Levenswiel en ga constructief aan de slag met thema’s die voor jouw leven belangrijk zijn.

gratis e-book

Wie is Nicolle Prins?

Ik ben gewoon wie ik ben, in al mijn eenvoud en al mijn liefde. Ik heb het natuurlijke vermogen om vanuit een zachte waarneming zonder oordeel te kijken naar de ander.

Vanuit mijn praktijk maak ik wandelingen met mensen en zet ik mensen weer in hun kracht. Ik geef natural healing reizen en werk het liefst met jong volwassenen. Verder geef ik cursussen, lezingen, en begeleidt ik moestuin trajecten bij gemeenten en basisscholen. Het is mijn grote liefde en passie om mensen weer terug te brengen naar hun eigen natuur.

Klaar om in je kracht te staan? Schrijf je in via onderstaand formulier

× Kan ik je helpen?