Innertalks

UIT JE HOOFD, IN JE KRACHT

Herken jij het dat jij het moeilijk vind je grenzen te bewaken. Je vaak achteraf denkt,.. dat had ik anders moeten doen?

Een mooie liefdevolle dag voor jouwzelf. Een dag waarbij je uit je hoofd gaat en gaat voelen in je lichaam. Je wordt meegenomen, je gaat je grenzen voelen en ervaren. Je gaat je eigen kracht terugvinden door practische oefeningen waarbij je samen bent met een groep gelijkgestemden.

Kom dan op dinsdag 9 Mei naar de Krachtdag in Geldrop waar we je eigen kracht laten ervaren.

wildflower, cornflower, flower meadow-5159773.jpg
forest, trip, women-1010583.jpg

WAT GAAN WE DOEN?

Een krachtdag zet mensen weer in hun kracht na een zware periode. In een kleine groep van deelnemers die hetzelfde hebben meegemaakt ga je op zoek naar de betekenis van deze ervaring voor jouw leven. Creatieve werkvormen en lichaamsoefeningen helpen je om dieper in de laag van je spiritualiteit te komen dan met woorden mogelijk is. Met een ritueel van heling en blessing kun je weer verder.

Deze krachtdag is voorbereid samen met Marijke van Marala. Wij zorgen samen voor een veilige setting. Deze dag is voor iedereen toegankelijk. Min 4 personen max 12 personen. 

Bijdrage: €125,- incl lunch 

VOORDELEN VAN ECHT EVEN TIJD VOOR JOUW PROCESS

dandelion, seeds, blossom-111014.jpg
wandelcoaching
TEVREDEN CURSISTEN
“De practische oefeningen en meditaties zijn heel waardevol.”
 
“Ben blij dat ik aan deze Krachtdag heb deelgenomen, bracht een warmte en rust met gelijkgestemde.
Echt een aanrader”
 
“Ik ben ontzettend blij dat ik deze dag heb mogen ervaren, het heeft veel in gang gezet. Dank je wel, Nicolle”

Dinsdag 9 Mei 10-00-16.00 uur - Weeffabriek Geldrop

Samen met Marijke van Marala zorgen wij voor een veilige setting en inbedding. Dit is voor ons heel erg belangrijk zodat jij je prettig voelt bij ons en de andere deelnemers. 

Het programma zal gedeeltelijk binnen als buiten zijn. Mocht het weer het niet toelaten zal het de gehele dag binnen zijn. 

Vaak wordt er veel aangeraakt op deze dag. Ook na deze dag zijn wij er voor jou om je vragen te beantwoorden en desnoods je verder te begeleiden in jouw proces.

Ja! Door de overweldigende reacties organiseren we in het najaar nog een krachtdag.

Niet getreurd, je kan vast de volgende editie aanschuiven. Of geef deze krachtdag cadeau aan iemand die hem echt goed kan gebruiken. 

Inschrijven

Made by Drawing Monkey

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Deze ontvang je max 4x per jaar. 

× How can I help you?